Puppy training en gehoorzaamheidstrainingen      

 

Mijn pup trekt aan de riem..

Mijn pup is nog niet zindelijk..

Mijn pup blaft veel..

Mijn pup bijt in handen...

Mijn pup springt tegen mensen op.....

 

 

 

 

Puppy-Cursus

Vanaf 8 weken kan een puppy meedoen aan gehoorzaamheidstrainingen. Uiteraard ligt hier de nadruk dan vooral op het socialiseren van uw pup. Ook wordt de basis gelegd voor de eerste commando`s, zoals zit, af en hier. De basis wordt gelegd voor de relatie tussen u met uw hond.

Uw pup maakt kennis met andere dieren (katten,paarden,konijnen) en mensen. En leert daarnaast te wennen aan geluiden en drukte om hem heen. We gaan ook in op hoe bepaalde huiselijke problemen kunnen worden opgelost, zoals zindelijkheid of bijten in handen. De les begint en eindigt dat uw pup mag spelen met andere pups.

(niet meer dan 8 pups per trainer, per veld.)

 


 

 

Beginners-Cursus. 1 + 2

 

 

Mijn hond trekt nog steeds aan de riem....

Mijn hond springt tegen mensen op....

Mijn hond blaft veel...

Mijn hond vernield dingen....

Mijn hond luistert niet goed...

 

 

 

Wanneer een pup 10 weken in een puppy groep heeft gezeten zijn ze meestal toe aan meer uitdaging. Maar ook wanneer uw hond al wat ouder is en nooit een cursus gevolgd heeft is een beginnersgroep de groep waarin de hond zal starten.

De moeilijkheidsgraad wordt steeds hoger en commando`s worden uitgebreid. Denk aan lopen zonder riem, voet en staan.

 

 

 (ver) Gevorderden-Cursus.

Een groep waarin op wedstrijd nivo getraind wordt volgens de normen van de FHN. ( www.fhn.nl ). Echter ook zonder aan wedstrijden mee te doen kun je deelnemen aan deze groep.