Hondenschool Mijn Maatje

Het beste adres voor een sociaal maatje!

Puppy training en gehoorzaamheidstrainingen

Foto door Mathis Jrdl van Unsplash

Mijn pup trekt aan de riem..
Mijn pup is nog niet zindelijk..
Mijn pup blaft veel..
Mijn pup bijt in handen...
Mijn pup springt tegen mensen op.....
Puppy cursus

U kunt direct beginnen! Vanaf 8 tot 20 weken kan een puppy meedoen aan de puppycursus. Uiteraard ligt hier de nadruk dan vooral op het socialiseren van uw pup. Ook wordt de basis gelegd voor de eerste commando`s, zoals zit, af en hier. De basis wordt gelegd voor de relatie tussen u en uw hond.
Uw pup maakt kennis met andere pups en mensen. En leert daarnaast te wennen aan geluiden en drukte om hem heen. We gaan ook in op hoe bepaalde huiselijke problemen kunnen worden opgelost, zoals zindelijkheid of bijten in handen. De les begint en eindigt dat uw pup mag spelen met andere pups.
(niet meer dan 8 pups per trainer, per veld.) Na de puppycursus (vanaf 18 à 20 weken ongeveer) raden we het aan om door te trainen in een Beginnersgroep.

Beginners-Cursus. 1 + 2
Mijn hond trekt nog steeds aan de riem....
Mijn hond springt tegen mensen op....
Mijn hond blaft veel...
Mijn hond vernield dingen....
Mijn hond luistert niet goed...
De eerste tekenen van de puberteit worden zichtbaar....
Wanneer een pup 10 weken in een puppy groep heeft gezeten zijn ze meestal toe aan meer uitdaging.
De moeilijkheidsgraad wordt steeds hoger en commando`s worden uitgebreid. Denk aan lopen zonder riem, voorkomen, voet, de halt, voedsel weigeren......

(ver) Gevorderden-Cursus.
Een groep waarin we weer een stapje verder gaan. Jouw hond kan los volgen, er komen moeilijker commando's bij die zoveel mogelijk los uitgevoerd worden. Denk hierbij o.a. aan het plaats sturen, pion sturen, vooruit sturen, apporteren, de blijf uit zicht, links èn rechts volgen.....